How to be a kjøp av sex

How to be a kjøp av sex PROSTITUSJON: En prostituert står foran sengen sin på et bordell i Berlin. En del nordmenn kjøper sex i utlandet. Foto: Axel Schmidt / AFP. Antall anmeldelser av sexkjøp har gått kraftig ned på landsbasis. Politidirektoratet innrømmer at det handler om prioritering, men mener likevel. BLIR STRAFFBART: En samlet justiskomité går inn for at forsøk på kjøp av sex igjen skal bli straffbart. Illustrasjonsfoto: Øistein Norum Monsen. Etter et vedtak i Stortinget i desember , ble det fra 1. januar innført forbud mot kjøp av sex i Norge. Det var og er lovlig å selge sex.

Er det lov å kjøpe og selge sex i Norge? I Norge er det tillatt å selge sex. Det er ulovlig å kjøpe sex. Det er heller ikke lov å annonsere for kjøp og salg av sex.

Salg av sex er dokumentert av Herodotus både i antikkens Athen og i Egypt. Kjøp og salg av sex blir generelt sett ansett som en privatsak mellom involverte. Antall anmeldelser av sexkjøp har gått kraftig ned på landsbasis. Politidirektoratet innrømmer at det handler om prioritering, men mener likevel.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail